ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ασφαλιστικό Πρακτορείο Γκιόκα

Λίγα λόγια για εμάς..

Έχοντας και εμείς τη δική μας οικογένεια και επιχείρηση, γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η ιδέα της ασφάλισης.
Με 1.200 πελάτες και τη συνεργασία μας με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ανταποκρινόμαστε άμεσα στις προκλήσεις της νέας εποχής και γι’ αυτό έχουμε εδραιωθεί στον ασφαλιστικό κλάδο.
Προσφέρουμε παροχή πλήρους και ολοκληρωμένης ασφαλιστικής κάλυψης και εξασφάλισης μέσα από προσαρμοσμένα ασφαλιστικά προγράμματα που διαμορφώνονται όπως εσείς το επιθυμείτε.
Είμαστε πάντα δίπλα σας με αξιοπιστία από την πρώτη στιγμή και όποτε εσείς μας χρειάζεστε, αναζητώντας τις εξατομικευμένες λύσεις για εσάς και την επιχείρησή σας.
Ιστορία
Από το 1990 το ασφαλιστικό γραφείο Insure Gioka χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με εσάς, τους πελάτες μας. Μέσα από τα οικονομικά και εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματά μας επιδιώκουμε να προστατεύσουμε εσάς, την οικογένειά και την επιχείρησή σας.
Από την έναρξη του συμβολαίου σας είμαστε δίπλα σας για να μας συμβουλευτείτε και να ενημερώνεστε για τα ασφαλιστικά σας θέματα.
Έχουμε προσωπικές σχέσεις μαζί σας, μέσω ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας, και βρίσκουμε ταχύτατα και αποτελεσματικά λύσεις στις ανάγκες με το χαμηλότερο κόστος.
Αξίες
Ξεκινήσαμε προσφέροντας σε επαγγελματίες και ιδιώτες εξειδικευμένες λύσεις στις ασφάλειες ζωής.
Σήμερα διευθύνουμε μία πετυχημένη οικογενειακή επιχείρηση που συνεχίζει την ανοδική πορεία της συνδυάζοντας την εμπειρία, τη γνώση και την αμεσότητα με καινοτόμες ιδέες.
Έχοντας κληρονομία την εμπειρία 30 ετών στον ασφαλιστικό κλάδο, μπορούμε να σας προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο ασφάλισης στις καλύτερες τιμές.

Γνωρίστε τους Συνεργάτες μας

Η μακροχρόνιες συνεργασίες μας είναι εγγύηση για την σχέση μας…

Νϊκος Μουλίτσας

Έμπειρος Ασφαλιστικός Σύμβουλος


Facebook-f


Twitter


Linkedin-in

Ασφαλιστικό Πρακτορείο Γκιόκα σε αριθμούς…

1.296+

Πελάτες

5+

Συνεργάτες

12+

Ασφαλιστικές Εταιρείες

700k+

Αποζημιώσεις 2021